Frukostmöte, företagsbesök – Höst kickoff

Tisdag 24 september kl 8-10, Orgelfabriken i Mölnlycke.

Bred räkmackan själv!
Firma Petter Carlsson
, som finns på Orgelfabriken, är dagens värd. Han kommer att berätta om sin verksamhet som röstcoach mm och visa Manora Studio. Vem vet, kanske du får chans att testa din röst.
Som vanligt startar vi med frukosten kl 08.00 då vi minglar och skaffar nya kontakter.

Det räcker inte med en bra affärsidé. Och den är inte gratis, som räkmackan när vi ses. Den kostar arbete och kunskap men inte bara om produkten eller tjänsten du säljer utan också om HUR du gör det smartast och varför. Har du planer på att starta eget eller redan dragit igång spelar inte så stor roll. Det som är viktigt är om du vill bli ännu bättre på det du gör. Kort sagt få mera snurr på verksamheten.

Astrid Boisen från BOISEN Utveckling AB kommer att "sparka" på oss mellan kl 9 -10 för att få oss att reflektera över ett och annat som skapar lönsamhet och det gäller alla, oavsett bransch och år. Gissningsvis kommer du att gå hem på glatt humör med räkmackan i magen och del nya, nyttiga Aha, som du kan putta in i verksamheten. Om du vågar och vill?
Astrid är en välrenommérad konsult med erfarenhet från arbete i många olika branscher, allt ifrån bilindustri till sjukvård och hon är van vid kniviga frågor. Om du anmäler dig senast fredagen före kommer du att få en voucher på en räckmacka till att avnjuta i oktober.

Vi utlovar energigivande tips och konkreta verktyg för bättre affärer i höst.
Kostnad: 100 kr, gratis för HFF:s medlemmar
Sista anmälningsdatum 20/9

 

Start: 2013-09-24 kl 08:00
Slut: 2013-09-24 kl 10:00
Plats: Rådastocksvägen 1
Adress:
Telefon:
E-post:
Webb:

Anmäl dig till denna aktivitet